Δονητικό νύχι, σπαστήρας κουβάς και κάδος κόσκινο της XCENTRIC

Η Xcentric Ripper International, S.L., που βρίσκεται στη Vitoria-Gasteiz, ιδρύθηκε το 2010.
 

Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και τη διεθνή εμπορία εξαρτημάτων για εκσκαφείς. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ο δονητικό νύχι Xcentric Ripper, ο κουβάς σπαστήρας Xcentric Crusher και ο κάδος κόσκινο  Xcentric Screener, καθώς και οι ταχυσύνδεμοι και μια μεγάλη γκάμα κάδων.

 

Ανήκουμε στον όμιλο Grado Cero, ο οποίος ξεκίνησε το 1990 με την ίδρυση της εταιρείας Grado Cero Sistemas, S.L.U., η οποία αρχικά επικεντρώθηκε στις εργασίες κατεργασίας ακριβείας σε ένα σχέδιο. Αλλά λόγω των απαιτήσεων της αγοράς, οδήγησε στην επισκευή μηχανημάτων εκσκαφής και το 1991 ανέπτυξε τον πρώτο της ταχυσύνδεσμο για εκσκαφείς.

Επί του παρόντος, η Grado Cero είναι υπεύθυνη για την κατασκευή όλων των προϊόντων μας.

 

Η δραστηριότητά μας πραγματοποιείται σε έναν συνολικό χώρο περίπου 17.000 m2, χωρισμένο σε 2 εργοστάσια:

Χώρος κοπής και συγκόλλησης: περίπου. 7.000 m2, όπου το απόθεμα πλάκας χάλυβα με μέσο όρο 500 Tn. υπό επεξεργασία, προέρχεται από SSAB, και χρησιμοποιείται για όλα τα προϊόντα μας εκτός από τα εξαρτήματα που παράγονται από χυτοσίδηρο.

 

Επίσης, οι εργασίες συγκόλλησης όλων των προϊόντων μας που προέρχονται από το εργοστάσιο επεξεργασίας μεταλλικών πλακών, πραγματοποιούνται σε αυτό το εργοστάσιο, κατόπιν αυστηρής παραγγελίας με χειριστές καταρτισμένους για κάθε στάδιο παραγωγής.
Χώρος γραφείων, μηχανουργικής, στοκ, design και συναρμολόγησης: περίπου. 10.000 m2, στο οποίο βρίσκονται όλα τα γραφεία, τα κέντρα κατεργασίας και τόρνευσης τελευταίας τεχνολογίας, ο χώρος αποθεμάτων έτοιμων εξαρτημάτων, ο χώρος βαφής και ο χώρος συναρμολόγησης των μηχανημάτων.

 

Από το 2014 η PAGIDAS GROUP ειναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της XCENTRIC για την ελληνική αγορά.

Τα προιόντα της XCENTRIC