30 Χρόνια Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Στην Eλλάδα

Η SOOSAN HEAVY INDUSTRIES που ιδρύθηκε το 1984 πέτυχε την ανάπτυξη και τον κατασκευή ενός υδραυλικού σφυριού για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα στον τομέα των κατασκευών και των μηχανημάτων που εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από τον εξοπλισμό ξένων χωρών στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η SOOSAN πλεον είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως, ενώ έχει επιτύχει συσσωρευμένες πωλήσεις 100.000 υδραυλικών σφυριών σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2017.

 

Η SOOSAN HEAVY INDUSTRIES έχει λάβει διάφορα είδη διεθνών πιστοποιητικών μέσω της παραγωγής προϊόντων που βασίζονται σε φιλικά προς το περιβάλλον ανάπτυξη προϊόντων και σύστημα διασφάλισης ποιότητας.

 

Δεν έχει σταματήσει την καινοτομία της, ενώ επιδιώκει συνεχώς τη νεότητα χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους για την παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών. Με πάνω από 130 δίκτυα αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο η SOOSAN αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργόντας έτσι μία πελατοκεντρική κουλτούρα για την παροχή στους πελάτες με τα καλύτερα οφέλη! Με γνόμωνα πάντα τα πιο ανταγωνιστικά προιόντα  προσπαθούμε  να αναπτυχθούμε ακόμα παραπάνω.

 

Η εταιρία PAGIDAS GROUP εδώ και 30 χρόνια είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της SOOSAN Heavy Industries στην Ελλάδα. 

Προιόντα της SOOSAN