ΑΠΟ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΠΟΡΟΥΣ

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις στον τομέα των περιβαλλοντικών τεχνολογιών, εμπλέκοντας τους συνεργάτες μας σε επιχειρηματικές στρατηγικές. Το πάθος για δουλειά, η έρευνα και η συνεχής καινοτομία μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας.

 

Αναπτύσσουμε εύχρηστα μηχανήματα και αρθρωτά συστήματα που είναι επίσης εύκολα στη μεταφορά, με αυτόν τον τρόπο δίνουμε στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της διεύρυνσης ή/και της αναβάθμισης ενός υπάρχοντος συστήματος. Η ιδιαιτερότητα των προτύπων μας μας έχει κάνει γνωστούς και εκτιμημένους σε όλο τον κόσμο. Για εμάς η σχέση με τους πελάτες δεν τελειώνει κατά τη στιγμή της αγοράς, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση και η εξυπηρέτηση πελατών είναι αδιαμφισβήτητη δύναμη της εταιρείας μας.

 

Ενδιαφερόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και των ανθρώπων. Για το μέλλον θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις επιχειρηματικές μας προσφορές και τις προσφορές εξοπλισμού με προοδευτικές λύσεις. Για εμάς η προστασία του πλανήτη είναι μια πρόκληση που ανανεώνεται καθημερινά, μια πρόκληση που δεν θα κουραστούμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε και να κερδίσουμε.

 

Από το 2014 η PAGIDAS GROUP ειναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KOMPLET SpA για την ελληνική αγορά.

Τα προιόντα της KOMPLET 

Σπαστήρες

Κόσκινα

Shredders

Conveyors