Ψαλίδια κατεδάφισης, scrap και αρπάγες της HAMMER Srl 

Η Hammer srl ξεκινά ως οικογενειακή επιχείρηση, περήφανη για την επαγγελματική της κουλτούρα και τις τοπικές παραδόσεις, ικανή να επιβληθεί στην παγκόσμια αγορά.

 

Η Hammer παραδίδει υπερσύγχρονο εξοπλισμό εκσκαφής και κατεδάφισης από τα 10 εργοστάσια της Molfetta, στο Μπάρι (έκταση 40000 m²), όπου ξεκίνησε το σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση υδραυλικών σπαστών μικρού έως μεσαίου μεγέθους, καθώς και την πώληση ανταλλακτικά πολλαπλών επωνυμιών. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου το Hammer έχει γίνει ορόσημο στη βιομηχανία MMT για την ποιότητα και την αξιοπιστία Made in Italy.

 

Η Hammer srl ήταν πάντα μοναδική στην καινοτόμο προσέγγισή της, η οποία τη βοήθησε να αποκτήσει διεθνή αξιοπιστία. Με την εισαγωγή των πρώτων μοντέλων ψαλιδιών κατεδάφισης, που εντάχθηκαν στην καθιερωμένη σειρά των Hydraulic Breakers, η αγορά κατεδάφισης και ανακύκλωσης πρόσφερε μια νέα ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια όλο και πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Και υπάρχουν περισσότερα.

 

Στο τμήμα κατεδάφισης, η σημασία του οποίου έχει αυξηθεί μετά τη διεύρυνση της σειράς λαβών μέσω της σειράς GR, με 7 μοντέλα που κυμαίνονται μεταξύ 145 και 2000 kg, προσφέροντας 3 διαφορετικές σιαγόνες ανάλογα με τις ανάγκες του χειριστή, η σειρά FP υδραυλικοί στατικοί κονιοποιητές για δευτερεύουσα κατεδάφιση, η σειρά περιστροφικών υδραυλικών κονιορτοποιητών της σειράς FR για πρωτογενή και δευτερεύουσα κατεδάφιση και η σειρά περιστροφικών υδραυλικών κονιορτοποιητών της σειράς FK για πρωταρχική κατεδάφιση.

 

 Η συνεργασία της PAGIDAS GROUP με την HAMMER είναι μακροχρόνια.

Τα προιόντα της HAMMER Srl