Προιόντα ανακύκλωσης της εταιρίας CM Srl 

Η CM Srl ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990 στο Schio της Ιταλίας. Στην αρχή, η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως ως υπεργολάβος στον τομέα της μεταλλουργίας. Με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε και άρχισε να αναπτύσσει τον πρώτο εξοπλισμό της για τους τομείς της ανακύκλωσης και των κατασκευών, δηλαδή τους κάδους σπαστήρων, τους ηλεκτρικούς σπαστήρες, τους κάδους κοσκινίσματος και τους κάδους ανάμειξης.

 

Με κίνητρο την αποφασιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την αγάπη για τη δουλειά, αναπτύχθηκε νέος εξοπλισμός, επεκτείνοντας τον κατάλογο προϊόντων με πλάνισμα δρόμου, κουβάδες σκουπίσματος και συμπιεστές δονούμενης πλάκας.

 

Το τμήμα έρευνας, σχεδίασης και ανάπτυξης είναι πάντα σε εγρήγορση στο σχεδιασμό μηχανημάτων που είναι ανταγωνιστικά σε απόδοση, λειτουργικά και σύγχρονα, ελαφριά αλλά ταυτόχρονα στιβαρά και εύκολα στη συντήρηση, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο.

 

Η CM Srl έδινε πάντα τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων της, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και συνεργαζόμενη με τους καλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων. Χάρη σε αυτή την εστίαση στην ποιότητα, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

 

Από το 2014 η PAGIDAS GROUP ειναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CM Srl για την ελληνική αγορά.

Τα προιόντα της CM Srl