Σχετικά με εμάς

Πάνω απο 50 χρόνια στο χώρο των μηχανημάτων έργων.

 

 

Η εταιρεία μας ξεκινάει την πορεία στα μέσα της δεκαετίας του 1940 από τον Στέφανο Παγίδα. Η αρχική δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώθηκε στην κατασκευή και επισκευή διατριτικού εξοπλισμού για λατομεία και χωματουργικές εργασίες. Στο επίκεντρο των προιόντων βρίσκονταν πωλήσεις και επισκευές πιστολέτων αέρος, κομπρεσέρ αέρος και βαγοντρίλ αέρος. 

 

Στη συνέχεια, τη δεκαετία του 1970, ακολούθησε ο Αντώνης Παγίδας ο οποίος  ανέλαβε το εμπόριο και τις εισαγωγές βαρέως τύπου μηχανημάτων από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού συγχρόνως με τις σπουδές πάνω στον τεχνικό τομέα συνεχίζοντας και το κατασκευαστικό τομέα.
 

Η εταιρεία PAGIDAS Group σήμερα ειδικεύεται στην εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών και παρελκόμενα, συμπεριλαμβανομένων υδραυλικών σφυριών (βραχόσφυρων) από την κορεατική εταιρία SOOSAN, υδραυλικών ψαλιδιών για κατεδαφίσεις από τις εταιρίες SOOSAN και HAMMER, σπαστήρων ανακύκλωσης από την ιταλική εταιρία KOMPLET και άλλα πολλά. Απευθύνεται σε μηχανολόγους - μηχανικούς έργων, πολιτικούς μηχανικούς τεχνικών εταιρειών, εργολάβους δημοσίων έργων , και σε ιδιώτες χωματουργικών εργασιών. Με την δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία PAGIDAS Group συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών. H επιχείρησή διαθέτει και τμήμα Service των ανωτέρω μηχανημάτων

Οι Αντιπροσωπίες μας

Η PAGIDAS Group σήμερα ειδικεύεται στην εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών και παρελκόμενων, συμπεριλαμβανομένων υδραυλικών σφυριών (βραχόσφυρων) από την κορεατική εταιρία SOOSAN Heavy Industries, υδραυλικών ψαλιδιών για κατεδαφίσεις από τις εταιρίες SOOSAN Heavy Industries και HAMMER S.r.l., σπαστήρων και κόσκινων ανακύκλωσης από την ιταλική εταιρία KOMPLET S.p.a. ,σπαστήρων κουβάδων-κόσκινo κουβάδων-δονητικών πλακών-τροχών δρόμων-κουβάδων μίξης και αλλων προιόντων της ιταλικής εταιρίας CM S.r.l. , το υπερσύγχρονο δονητικο νύχι, καθώς σπαστήρες και κόσκινο κουβάδες της ισπανικής εταιρίας XCENTRIC , καθώς και μίνι εκσαφέων της κινέζικης εταιρίας YUCHAI.

Οι Υπηρεσίες μας

Σας παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά των προιόντων μας.